Hüttenkäse dip

Fris, gezond en caloriearm: rauwkost is een welkome afwisseling als feesthapje. Met deze dip smult iedereen ervan – ook de kinderen! Tip: vul eens wat tomaatjes of komkommerschuitjes met Hüttenkäse.

Ingrediënten (4 personen)

- 10 stengels bieslook
- 400 gram Hüttenkäse
- 1 el mosterd
- 1 komkommer
- 4 stengels bleekselderij
- 4 wortels
- 1 rode paprika
- zout en peper naar smaak

Voedingswaarden

Bevat per persoon ca. : 67 Kcal / 280 KJ / Eiwit 7 g / Vet 3 g / waarvan verzadigd 1 g / Koolhydraten 3 g / Vezels 1 g

Bereidingswijze (10 minuten)

1. Snijd de bieslook fijn.

2. Meng in een kom de Hüttenkäse samen met de mosterd en bieslook. Breng op smaak met zout en peper.

3. Snijd de komkommer, bleekselderij, wortels en paprika in repen.

4. Serveer de stengels met de dip.

Close
Go top