Meloensalade met Hüttenkäse Bieslook Peterselie en Parmaham

Meloen met parmaham is een lekker zomers voorgerecht. Door de toevoeging Hüttenkäse krijgt deze klassieker een onverwachte twist!

Ingrediënten (4 personen)

- ½ meloen
- 75 gr groene salade
- 12 plakken Parmaham
- 175 gr Hüttenkäse Bieslook Peterselie
- 1 stokbrood

Voedingswaarden

Bevat per persoon ca. : 314 Kcal / 1313 KJ / Eiwit 17,2 g / Vet 4,55 g / waarvan verzadigd 1,8 g / Koolhydraten 50,25 g / Vezels 4,1 g

Bereidingswijze (10 minuten)

1. Verwijder met een lepel de pitten uit de meloen en halveer de meloen nogmaals.

2. Schil de stukken meloen en snijd elk stuk in 5 plakken.

3. Verdeel de sla en de plakken meloen over 4 borden.

4. Drapeer de parmaham over de meloen.

5. Verdeel de Hüttenkäse Bieslook Peterselie over de parmaham.

6. Serveer de salade met stokbrood.

Close
Go top