Pastasalade met Hüttenkäse Bieslook Peterselie

Op deze frisse en rijk gevulde pastasalade worden zelfs de Italianen jaloers!

Ingrediënten (1 persoon)

- 1 groene paprika
- 1 vleestomaat
- ½ blikje tonijn (op water)
- 125 gram fusili
- 125 gram Hüttenkäse Bieslook Peterselie
- 1½ el limoensap
- 1 el olijfolie
- zout en peper naar smaak

Voedingswaarden

Bevat per persoon ca. : 761 Kcal / 3184 KJ / Eiwit 46,8 g / Vet 17,7 g / waarvan verzadigd 5 g / Koolhydraten 99,3 g / Vezels 6,7 g

Bereidingswijze (20 minuten)

1. Was de paprika en tomaat en snijd in blokjes.

2. Laat de tonijn uitlekken en breek in stukjes.

3. Kook de pasta beetgaar en laat in een vergiet afkoelen.

4. Roer de Hüttenkäse, limoensap en olijfolie door elkaar en breng op smaak met zout en peper. Meng door de afgekoelde pasta.

5. Schep de tomaat, paprika en tonijn door de pasta.

Close
Go top