Penne pasta met Hüttenkäse, champignons, zalm en broccoli

Misschien kost deze pasta iets meer tijd dan je gewend bent. Maar door alle onderdelen apart te koken of te bakken, behoud je alle smaken optimaal. En dat proef je!

Ingrediënten (4 personen)

- 300 gram volkoren penne
- 250 gram broccoli
- 4 takjes peterselie
- 250 gram kastanje champignons
- 350 gram verse zalm
- olie om te bakken
- 200 gram Hüttenkäse
- zout en peper naar smaak

Voedingswaarden

Bevat per persoon ca. : 578 Kcal / 2433 KJ / Eiwit 33 g / Vet 25 g / waarvan verzadigd 18 g / Koolhydraten 53 g / Vezels 24,4 g

Bereidingswijze (30 minuten)

1. Kook de penne volgens de bereidingswijze op de verpakking gaar.

2. Zet een pan met water en zout op om de broccoli te koken.

3. Hak de peterselie.

4. Snijd de champignons in kwarten en de broccoli in kleine roosjes.

5. Snijd de zalm in blokjes van 2 centimeter.

6. Bak de champignons in wat olie bruin en bestrooi met zout en peper.

7. Kook de broccoliroosjes ongeveer 4 minuten in kokend water net gaar en giet af.

8. Bak de zalmblokjes in wat olie in enkele minuten rondom bruin.

9. Giet de pasta af en schep de champignons, broccoli en Hüttenkäse erdoor.

10. Breng op smaak met zout en peper.

11. Schep de gebakken zalm erdoor.

Close
Go top