Volkoren zadencrackers met Hüttenkäse, rosbief en ei.

Ook op een cracker is Hüttenkäse heerlijk. Net even wat luchtiger dan een boterham en dus ook ideaal als lekker tussendoortje.

Ingrediënten (2 personen)

- 140 gram Hüttenkäse naturel
- 4 volkoren zadencrackers
- ca. 150 g rosbief
- 2 eieren
- zout en peper

Voedingswaarden

Bevat per persoon ca. : 320 Kcal / 1338,88 KJ / Eiwit 36,7 g / Vet 11,6 g / waarvan verzadigd 5,5 g / Koolhydraten 15,1 g / Vezels 2,8 g

Bereidingswijze (10 minuten)

1. Kook de eieren hard in ca. 8 minuten.

2. Beleg de crackers met Hüttenkäse (ca. 35 gram per cracker).

3. Verdeel de rosbief over de crackers.

4. Snij de eieren in kwarten en versier er de crackers mee.

5. Bestrooi met versgemalen peper en zout.

Close
Go top