Zalmtartaartjes

Dat staat chic, zo’n hapje op een amuselepel. Heb je die niet, dan kun je dit zalmtartaatje ook in een klein bakje serveren.

Ingrediënten (8 stuks)

- 200 gram Hüttenkäse
- 2 el rode pesto
- 100 gram gerookte zalm
- sap van een ½ limoen
- Eventueel: bieslook

Extra nodig

- 8 amuse lepels of kleine bakjes

Voedingswaarden

Bevat per persoon ca. : 93 Kcal / 389 KJ / Eiwit 9 g / Vet 6 g / waarvan verzadigd 2 g / Koolhydraten 1 g / Vezels 0 g

Bereidingswijze (10 minuten)

1. Meng in een kom de Hüttenkäse samen met de rode pesto.

2. Snijd de gerookte zalm in 8 plakjes.

3. Verdeel de Hüttenkäse-pesto over de lepels of bakjes.

4. Leg de zalm erbovenop.

5. Besprenkel met enkele druppels limoen.

6. Garneer eventueel met wat fijngesneden bieslook.

Close
Go top