Bereidingswijze (30 minuten)

1. Schil de onderste drie centimeter van de asperges en snijd een centimeter van de onderkant af.

2. Breng een pan met water aan de kook en kook de asperges in 3 minuten beetgaar. Schep ze met een schuimspaan uit het water en laat ze afkoelen.

3. Bereid de couscous volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

4. Was de gemengde sla in ruim water en laat uitlekken.

5. Zet de pan terug op het vuur en kook de eieren in 7 minuten bijna hard en laat ze vervolgens schrikken.

6. Snijd de bacon in dunne reepjes.

7. Verhit een koekenpan en rooster de geschaafde amandelen in enkele minuten goudbruin en bewaar apart.

8. Bak zonder boter of olie de bacon krokant.

9. Meng alle ingrediënten samen in een grote saladekom.

10. Meng voor de dressing de Hüttenkäse met citroen en olijfolie en breng op smaak met zout en peper.

11. Garneer de salade met de dressing en eet smakelijk.