Bereidingswijze (20 minuten)

1. Kook de quinoa volgens de verpakking en zet apart.
2. Snijd de bietjes in kleine blokjes en marineer in 1 eetlepel olijfolie, 1 theelepel balsamico en zout en peper en zet apart.
3. Maak een dressing van 1 avocado. Doe de avocado in een mixer samen met het sap van een halve limoen, 1 eetlepel olijfolie en zout en peper. Proef goed of je vindt of de saus nog wat meer peper zout of juist limoen kan gebruiken.
4. Meng de avocadodressing door de quinoa.
5. Maak twee kommen op met de quinoa, sojaboontjes, gemarineerde bietjes, 150 gram Hüttenkäse per persoon en leg in elke kom een halve avocado gesneden in plakjes.
6. Serveer met een partje limoen.
 
Tip: je kunt oneindig variëren met een poké bowl. Denk ook aan zalm of kip, mango, radijs, wortel, kikkererwten en komkommer.

Volg Jet op haar Instagram